Neteja als voltants del pantà del Foix al Parc del Foix

Dissabte 13 de maig, un grup de 21 voluntaris i voluntàries han anat al Parc del Foix, a realitzar una neteja de l’entorn del pantà del Foix.

Arribem a les 9 al Pàrquing públic de Castellet i ens dirigim a la zona d’esmorzar i punt de trobada amb els guardes. Esmorzem totes juntes i després anem cap a la zona del pantà que netejarem. Ja aprofitem aquest primer tram per treure les primeres deixalles que ens anem trobant

Comencem a treballar dividits en dos grups per poder eliminar les deixalles d’una superfície més gran. No parem de treure tant residus petits com fils de pescar i hams, però també moltes ampolles, cadires i taules i gran quantitat d’objectes que no sabem com han arribat a la zona.

En total arribem a cobrir uns 300 metres de l’entorn del pantà. En aquesta zona traiem més de 30 bosses de deixalles plenes fins a dalt.

Acabem la feina contents de la quantitat de plàstics i vidres que hem aconseguit retirar de l’entorn. Anem a dinar totes juntes cap al poble de Clariana i desprès tornem cap a Barcelona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *