Neteja de l’entorn del riu Ripoll, sector Arenes al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Dissabte 6 de maig, un equip de voluntaris del Cercle de Voluntaris anem al Parc natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac a realitzar una neteja de deixalles a l’entorn de les Arenes, emmarcat en la campanya europea del Let’s Clean Up Europe. Aquesta campanya pretén fer una jornada europea de recollida de residus, per donar visibilitat a aquesta problemàtica i a la vegada ajudar a la conservació dels espais naturals

Arribem puntuals al Parc on ens esperen el tècnic Josep Canals i l’equip de manteniment forestal. Esmorzem totes juntes i ens dividim en 4 grups. Realitzem una neteja de l’entorn de les Arenes, tot arribant a l’ermita de les Arenes.

Aconseguim treure una gran quantitat de deixalles, al llarg del camí. Aquesta és una actuació que ja hem realitzat altres anys i entre l’equip de voluntaris sorprèn com encara trobem persones amb actituds incíviques que perjudiquen a la natura.

Un cop arribem a l’ermita, allà ens espera en Joan Castells, del grup d’Amics de l’ermita de les Arenes.


En Joan ens explica tota la historia de l’entorn i de l’ermita de les Arenes

Un cop acabada l’explicació tornem cap al punt de trobada on dinem i finalment tornem cap a Barcelona, contents de treure tantes deixalles d’aquest Parc Natural.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *