Construcció, reparació i reposició de caixes niu d’ocells al Parc del Castell de Montesquiu

Dissabte 10 de juny, un equip de 28 voluntaris i voluntàries vam anar al Parc del Castell de Montesquiu a realitzar una nova actuació. En aquest cas vam anar a construir i reparar caixes niu d’ocells.

 

Al arribar el Joan Carles, ens dona la benvinguda al Parc i ens dirigim cap al punt on l’equip té preparat tot el material. L’Esteve ens va explicar quins eren els passos que havíem de seguir per fer la construcció.

Un cop teníem clar tot el procés ens vam dividir en 5 grups i cada grup va començar a construir caixes amb les fustes que teníem. Al final de la jornada entre les caixes construïdes des de zero i les que vam reparar vam tenir apunt 14 caixes niu diferents.

A més de construir-les, també vam donar una capa de vernís natural, per evitar que la pluja i el tems, les fessin malbé.

Un cop acabada la feina vam anar al Castell de Montesquiu on acompanyats de les deus guies, vam poder gaudir d’una visita, on ens van explicar la historia d’aquest espai i com ha anat canviant amb el pas dels anys.

Acabem el dia dinant als jardins del castell, on cau alguna gota de pluja.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *