Vols fer un voluntariat a Palestina durant el mes de febrer?

El Servei Civil Internacional de Catalunya ha publicat a la seva pàgina web una oferta de voluntariat per participar en un camp de treball a Palestina entre el 16 i el 26 de febrer del 2017, concretament a Nablus. En aquest sentit, l’organització MotherLand Workcamp cerca 10 voluntaris i voluntàries per treballar en un poble de la Vall del Jordà, on hi ha un territori que va ser amenaçat pels assentaments jueus i va obligar a la comunitat palestina a construir al voltant de 100 oliveres per garantir que el terreny no pogués ser expropiat. Aquesta missió va tenir un èxit considerable, però ara l’organització internacional necessita un voluntariat motivat per millorar les condicions d’aquestes terres.

El camp de treball està pensat perquè el voluntariat treballi tres dies amb la comunitat agrícola i perquè també puguin compartir temps amb els infants. Per aquesta raó, MotherLand Workcamp ha organitzat algunes activitats amb les escoles locals per proporcionar una experiència única durant dos dies més. Precisament, el que persegueix l’organització és que els voluntaris i voluntàries se sentin involucrats en el projecte i coneguin la història de l’ocupació i els més de 100 anys de conflicte entre Israel i Palestina. D’aquesta manera, també deixaran dos dies al final del camp de treball per visitar Cisjordània i conèixer una mica més el seu llegat.

L’allotjament del voluntariat es farà en habitacions comunitàries, cases de famílies locals i una nit es passarà a l’últim pis d’un hostal a Jerusalem. Per aquest motiu, és necessari portar un sac de dormir. La llengua local és l’àrab tot i que la llengua vehicular del camp de treball serà l’anglès. Pel que fa als costos, la persona voluntària haurà de pagar 150€ pel transport, els àpats, les activitats i l’allotjament dels cinc dies. Aquests costos no inclouen ni el bitllet d’avió cap a Tel-Aviv ni el transport fins a Ramallah.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *