Visita cultural a Ecometropoli i al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra

Acció de voluntariat al Parc de Marina

El passat dissabte 30 d’abril, quasi una vintena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen participar en una acció de voluntariat a Santa Coloma de Gramenet, al Parc de Marina.

L’activitat prevista de millora ambiental de la font de Sant Mateu no es va poder dur a terme ja que el temps no va ser del tot favorable. L’objectiu de l’activitat era millorar la font de Sant Mateu, situada al terme municipal de Vilassar de Dalt. Per tal d’arribar al punt de l’actuació, ens havíem de desplaçar fins al Centre d’Informació de la Creu de Can Boquet. Tot i que no va ser possible ja que l’accés per a l’autocar no es trobava en condicions.

Degut al temps i a les dificultats d’accés fins al punt de l’actuació, ens vàrem veure obligats a realitzar una activitat alternativa, improvisada per en Toni Navarrete –tècnic d’ús públic del parc- .

Ens vàrem desplaçar fins a Ecometropoli, on els membres del Cercle varen visitar una exposició permanent dedicada als ecosistemes de la Serralada de Marina i del riu Besòs i diferents espais dedicats a l’educació, com ara l’Aula d’Ecologia Domèstica, la Sala de les Petjades i l’hort domèstic. Cap als voltants de les 11.15h ens vàrem dirigir cap al Monestir de Sant Jeroni de la Murtra. Els membres del Cercle varen poder realitzar un recorregut pels espais més significatius de l’edifici. El sistema defensiu, el refetor, la cuina, l’església i el claustre.

Un cop visitat el Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, els membres del Cercle de Voluntaris varen poder comprar fruita i verdura ecològica als voltants del Monestir. Finalment, a les 13h vàrem emprendre el camí de tornada a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *