Visita a les Coves del Toll

Acció de voluntariat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

L’activitat prevista de retirar el filferro d’una antiga tanca electrificada pel bestiar als entorns dels masos de la Vall i de la Mata, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, no es va poder dur a terme ja que el temps no va ser favorable. A les 8.15h, hora prevista de sortida, plovia tant a Barcelona com al parc. El nombre de persones que s’havien interessat i preinscrit per a aquesta activitat havia estat de 25 persones voluntàries, mentre que l’activitat estava programada per a 30 persones.

Degut al mal temps, ens vàrem veure obligats a realitzar una activitat alternativa. Vàrem visitar les Coves del Toll, situades a la comarca del Moianès, al terme municipal de Moià. Les Coves del Toll són una de les coves prehistòriques d’Europa més rica en fauna del quaternari. Les coves tenen un total de 1.148 metres de profunditat, tot i que la part visitable és de 180.55 m.

I per arrodonir la jornada, els membres del Cercle varen iniciar una passejada per l’entorn de les coves del Toll, visitant la reconstrucció de les cabanes prehistòriques. La jornada va finalitzar amb un bon àpat de germanor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *