Un casal alternatiu ofereix als joves participar a les excavacions arqueològiques del Castell Vell d’Olivella

l Servei de Joventut d’Olivella organitza, des del Centre Cívic El Punt i amb el suport de la Diputació de Barcelona, un casal d’estiu alternatiu per a aquest juliol en què es combina la participació dels nois i noies en l’excavació arqueològica al Castell Vell d’Olivella amb l’oferta lúdica i esportiva.

El casal es durà a terme els matins, de dilluns a divendres, de les 8.30 a les 14 h, entre els dies 6 i 24 de juliol. Està adreçat a joves d’entre 14 i 16 anys i el seu preu és de 50 euros.

La proposta d’activitats combina la participació dels joves en l’excavació arqueològica al Castell Vell d’Olivella, documentat ja l’any 992 i dirigida pels arqueòlegs de Tríade. Serveis Culturals, amb una oferta lúdica i esportiva com, per exemple, caiac, pàdel surf o piscina. També és possible una col·laboració de monitoratge amb els jocs infantils a la Festa Major d’Olivella, el diumenge, 26 de juliol, a la tarda .

Per a més informació, podeu trucar al telèfon 938 968 499 o adreçar-vos al Centre Cívic El Punt (c. Aquari, s/n – Mas Milà).

Tríade. Serveis Culturals també organitza, entre el 29 de juny i el 10 de juliol i per a joves d’entre 12 i 16 anys del Garraf i el Penedès, l’Arqueocasal, al Pla dels Albats, castell d’Olèrdola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *