Seguiment del regenerat natural i plantació de pins a la finca de Can Bosc

Acció de voluntariat al Parc del Montnegre i el Corredor

Més d’una vintena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han col•laborat el passat 25 d’octubre en el seguiment del regenerat natural i en la plantació de pins a la finca de Can Bosc, al Parc del Montnegre i el Corredor.

En el curs de l’activitat, els membres del Cercle han fet grups de 2 o 3 persones i han comptabilitzat el regenerat natural de pi pinastre present als voltants de la finca de Can Bosc, on es varen iniciar les tallades de regeneració l’any 2010. Així mateix, han reforçat aquest regenerat amb una plantació de 360 pins, pinastre o pi marítim i pi blanc.

Els voluntaris han anat observant si hi havia pins de regeneració natural i, en cas negatiu, han plantat un pi. Els pins de regeneració natural detectats han estat anotats pels voluntaris en una fitxa per tal de poder-ne fer el seguiment.

Un cop finalitzada l’activitat, els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han pogut gaudir d’una caminada des de Can Bosc fins al Santuari del Corredor, on han visitat l’ermita i el Centre d’informació. Posteriorment, s’han dirigit a l’àrea d’esplai del Corredor on han gaudit d’un dinar de germanor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *