Retirada protectors plantada d’arbres. Setmana de la Natura

Acció de voluntariat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El passat diumenge 5 de juny, quasi una trentena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen participar en una acció de voluntariat a la Vall d’Horta, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

L’objectiu de l’activitat era retirar els protectors dels arbres plantats en els treballs de restauració de la zona després de l’incendi del 2003. L’activitat estava emmarcada en la Setmana de la Natura, un esdeveniment per celebrar la Natura i encoratjar a actuar per la seva protecció.

Els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen extreure grans quantitats de protectors que varen ser dipositades en sacs. Posteriorment, varen traginar els sacs fins als punts de concentració i aquests varen ser carregats en el vehicle del parc per a la seva posterior eliminació.

I per arrodonir la jornada, els voluntaris del Cercle visitaren l’església romànica de Santa Maria de les Arenes, pertanyent al municipi de Castellar del Vallès. Varen acabar la jornada amb un bon àpat de germanor a l’àrea d’esbarjo de les arenes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *