Recuperació de prats de dall a la vall de Santa Fe

Els voluntaris netegen tres prats per tal de poder recuperar els prats de dall a la zona.
Dissabte 7 d’octubre una vintena de voluntaris del Cercle de Voluntaris de la Xarxa de Parcs van acostar-se al Centre d’Informació de Can Casades http://parcs.diba.cat/web/montseny/detall/-/journal_content/56_INSTANCE_nv8U/155678/308509 per netejar tres prats i així poder recuperar els prats de dall de la zona, afavorint i potenciant així la biodiversitat que impliquen aquests ecosistemes.
Allà ens esperen 3 tècnics de manteniment i la tècnica d’ús públic que ens expliquen com els últims anys han desaparegut els prats de dall de tota la zona i com això afecta a la biodiversitat del Montseny, així que ens dirigim tots cap els diferents prats per fer retornar aquesta tradició a la zona.
Després de tres hores de feina traient pedres, fusta morta i restes dels antics hivernacles que hi havia a la zona, acabem cansats però molt satisfets del resultat. Treballar en quelcom que amb relativa poca estona ofereix tan bons resultats sempre és d’agrair. Finalment per acabar veiem l’audiovisual del Parc Natural del Montseny al Centre d’Informació de Can Casades, amb efectes especials i tot!
Per acabar tenim el privilegi de dinar a la ombra de tres sequoies gegantines que ens fan bona companyia durant tot l’àpat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *