Recuperació de la zona cremada de Nou Pins al Parc de la Serralada Litoral

Els voluntaris recuperen la zona de Nou Pins que havia estat cremada, traient brancatge, envernissant el mirador i plantant alzines, roures i garrofers a la zona.
Dissabte 18 de novembre una vintena de voluntaris del Cercle de Voluntaris de la Xarxa de Parcs van acostar-se al Parc de la Serralada Litoral http://parcs.diba.cat/web/litoral per tal de recuperar una zona que va ser cremada uns anys enrere, retirant brancatge i arbres morts i realitzant una plantació de diferents arbres autòctons de la zona.
Allà ens esperen 2 guardes forestals del parc, amb el tècnic d’us públic i una bona colla de voluntaris de l’ADF, entre tots fem una bona neteja de la zona i envernissem el mirador deixant tota la zona com nova.
Però no tot és treballar, al acabar ens apropem fins l’Oficina de Turisme d’Alella, http://www.alella.cat/turisme , on ens espera un sommelier experimentat per convidar-nos a un tastet de cava d’Alella, acompanyat d’una explicació de la cultura del vi de la zona, tot ensenyant-nos a gaudir dels matisos i dels orígens del bon cava. Sense oblidar l’acompanyament de un tastet de cuina de la zona.
Per acabar anem tots plegats a dinar a la Plaça de l’Ajuntament, on amb bon temps i bona companyia donem per acabada la jornada abans de tornar cap a casa.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *