Plantada d’espècies d’interés ecològic i silvícola

Acció de voluntariat al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Més d’una vintena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han col•laborat el passat 13 de desembre en la plantada d’espècies d’interès ecològic i silvícola a l’entorn de la finca Dalmau, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac. L’activitat estava emmarcada en el Dia Internacional de les Muntanyes.

Els voluntaris han fet grups de 2 o 3 persones, i han plantat serveres i pins per tal d’incrementar la varietat d’espècies arbòries en un rodal d’alzina amb pi blanc i pinassa, on prèviament s’havia fet una aclarida. Els voluntaris han realitzat la plantació amb l’obertura de clots i la col•locació de la planta. Posteriorment, les serveres s’han protegit amb un tub per evitar danys per part dels cabirols.

Un cop finalitzada l’activitat, els membres del Cercle de Voluntaris han gaudit d’un dinar de germanor a l’Àrea d’esplai de les Arenes i d’una caminada fins a l’Ermita de la Mare de Déu de les Arenes, on varen poder gaudir de l’entorn i varen observar les destrosses del temporal de la setmana passada.

Font: Institut Àgora
10858374_10152523444571569_5309999602812571673_n (1)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *