Plantació de serveres i espècies protegides a la finca de Can Bosc

Acció de voluntariat al Parc del Montnegre i el Corredor

Gairebé una cinquantena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i de la Fundació Privada Maresme han col•laborat el passat 15 de novembre en la plantació de serveres i espècies protegides a la finca de Can Bosc, al Parc del Montnegre i el Corredor. El concurs de la Fundació en aquesta activitat respon a la voluntat que la Diputació té de fer més inclusius els seus programes i d’accentuar-ne el vessant social.

Els voluntaris han fet grups de 2 o 3 persones, agrupant voluntaris del Cercle i membres de la Fundació Privada del Maresme -una entitat que treballa amb persones amb discapacitat intel•lectual.

S’han plantat serveres i espècies protegides com el teix i el grèvol. Els voluntaris han realitzat la plantació amb l’obertura de clots i la col•locació de la planta. Posteriorment, les serveres s’han protegit amb un tub per evitar danys per part dels cabirols.

Un cop finalitzada l’activitat, tothom ha pogut gaudir d’una visita a l’ermita i al Centre d’informació del Santuari del Corredor. En acabar, s’ha gaudit d’un dinar de germanor a l’àrea d’esplai del Corredor i d’una caminada fins al mirador del Corredor.

L’experiència s’ha valorat per tots els participants com a molt satisfactòria.

Font: Institut Àgora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *