Plantació d’arbres acompanyants a la finca pública de Can Bosc

Acció al Parc Natural del Montnegre i el Corredor

Més d’una vintena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen participar en una acció de voluntariat a la finca de Can Bosc.

L’objectiu de l’activitat era plantar diferents espècies com la servera, el grèvol, la moixera de pastor i altres cinc espècies més, a fi i efecte d’incrementar la biodiversitat del bosc de la finca de Can Bosc, propietat de la Diputació de Barcelona, d’acord amb les recomanacions per a la gestió d’espais que formen part de la Xarxa Natura 2000. La Xarxa Natura 2000 és una iniciativa europea, que impulsa la creació d’una xarxa d’àrees d’especial protecció.

Els membres del Cercle de voluntaris es varen dividir en dos grups. Cada grup de membres del Cercle disposava d’una zona de plantada, d’aixades i i de les diferents espècies arbòries que havien de plantar. Les persones voluntàries varen realitzar l’obertura de clots i la col·locació de les plantes, deixant dos metres de distància entre elles. Es varen plantar més de 300  plançons d’espècies arbòries a l’entorn de Can Bosc.

I per arrodonir la jornada vàrem realitzar una passejada, gaudint de les explicacions d’en Jordi Jürgens i visitant el pou de glaç, fins a Can Bosc. També vàrem visitar el Centre d‘Informació del Santuari del Corredor. Finalment, els membres del Cercle varen gaudir d’un àpat de germanor a l’Àrea d’esplai del Corredor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *