Neteja del litoral del Garraf

Acció de voluntariat al Parc del Garraf

El passat dissabte 7 de maig, quasi una quarantena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen participar en una acció de voluntariat al litoral del Garraf.

L’objectiu era netejar les platges i cales de sitges dins la campanya “Let’s Clean Up Europe”, a la qual ens vàrem sumar un any més. L’activitat es va dir a terme amb la col•laboració del Centre d’Estudis del Mar, de Sitges.

Els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen extreure grans quantitats de residus de les platges i cales del litoral de Sitges. El plàstic recollit es farà servir per a una intervenció d’educació ambiental. Val a dir que durant l’activitat de voluntariat es varen recollir fins a 700kg de deixalles.

I per arrodonir la jornada, els membres del Cercle varen visitar el Centre d’Estudis del Mar, situat al passeig marítim de Sitges. Es tracta d’un equipament d’educació ambiental de la Diputació de Barcelona amb més de 25 anys de treball en els àmbits de la recerca, la pedagogia i la gestió del litoral. La jornada va finalitzar amb un bon àpat de germanor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *