Neteja de vegetació d’uns camps de Can Grau Parc del Garraf

Els membres del Cercle de Voluntaris de la Xarxa de Parcs hem anat al Parc del Garraf a realitzar una neteja de vegetació als camps de conreu propers a Can grau, col·laborant així amb el projecte europeu Life Stonewalls

Arribem pocs minuts després de les 9 a l’entorn de Can Grau, allà ens trobem amb la Sofia Aparicio, cap de la unitat de desenvolupament socioeconòmic i en Carles col·laborador del projecte Life. Ens expliquen en que consistirà la feina que realitzarem i quin objectiu persegueix el projecte Life Stonewalls.

Un cop feta la introducció ens dirigim als camps on treballarem i comencem a eliminar la vegetació que ha crescut sobre les feixes que entren dins de l’estudi.

 Ens separem en 3 grups per treballar de manera més segur ai còmode

Un cop hem acabat de netejar la primera feixa, seguim amb la que hi ha a sobre i també ens dona temps a construir una petita escala per evitar que es deteriori més el mur.

Acabem el dia cansats, però contents de poder ajudar en aquest projecte que pretén comprovar l’eficàcia que tenen els murs de pedra seca, per tal de mantenir la humitat en el terreny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *