Neteja a l’entorn del riu Ripoll, sector Arenes

Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

El Cercle de Voluntaris tornem al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb una d’aquestes actuacions que engresquen a molta gent, però a la vegada ens fan reflexionar molt, sobre com utilitzem els espais naturals del nostre territori; una neteja de residus.

Ens vam desplaçar a la zona propera a l’àrea d’esplai de les arenes, allà ens esperava tot l’equip del Parc, però com fem normalment, primer vam agafar forces perquè ja ens veiem a venir que la jornada seria llarga.

Un cop esmorzats, ens dividim en tres grups i cada grup s’encarrega de netejar de residus 3 zones diferents de l’entorn del riu Ripoll. Com ens esperàvem comencem a treure deixalles de tot tipus, ampolles, plàstics, rodes, garrafes, bosses de brossa i un trist i llarg etcètera.

Aconseguim treure tantes deixalles que no hi caben totes al remolc de la furgoneta y les hem de ajuntar en diferents punts perquè desprès l’equip del parc les pugui recollir.

Acabem el dia contents per veure la millora a aconseguida a l’entorn i segur de la importància que tenen accions com la nostra per fer veure a la gent que entre tothom hem d’aconseguir protegir la nostra natura

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *