LA PEDRA SECA: UN PASSAT AMB MOLT DE FUTUR Jornada formativa dels dies 12 i 26 de febrer al Parc del Garraf

Els membres del Cercle de Voluntaris, els passats 12 i 26 de febrer, van gaudir de la jornada formativa “La pedra seca: murs marges i camins”, emmarcada en el Seminari 13 sobre la pedra seca, que estem abordant des del programa, per tal de millorar el coneixement i la participació dels voluntaris en els coneixements sobre aquesta tècnica de construcció tradicional.

La jornada va transcórrer a l’entorn de Can grau, a Olivella al parc del Garraf, on des de l’Associació de Pedra Seca del Garraf ens van explicar la importància i tradició d’aquest tipus de construccions.

Tot seguit ens dirigim a unes feixes properes a la finca que amb el pas dels anys han patit diferents esllavissades i deteriorament. Amb les explicacions dels membres de l’APSG aprenem com es realitzen aquest tipus de murs, tan típics del paisatge agrícola català.

Amb totes dues jornades  a més d’aprendre aquesta tècnica vam reconstruir dos murs propers al recorregut sensorial de Can Grau.

Tots els voluntaris i voluntàries que van venir a les dues edicions, van acabar molt contents de l’experiència viscuda! Per finalitzar aquí teniu unes fotografies abans de les jornades formatives:

I el després de les dues jornades:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *