Excursió a La Muntada

Acció al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Més d’una quarantena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han desafiat el mal temps i han participat el passat 21 de març en una excursió a La Muntada, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Els voluntaris han visitat la zona de La Muntada i, acompanyats pels tècnics del parc, han gaudit d’una xerrada sobre la restauració de les zones cremades a la Vall d’Horta i sobre les principals actuacions que el Cercle ha dut a terme en aquest indret en el curs dels darrers anys: des de la instal·lació de manta orgànica fins a la recuperació de gorgs, passant per activitats de plantada o la construcció de feixines -entre altres actuacions.

El mal temps no ha impedit recórrer a continuació les zones on s’havia treballat al llarg de set anys (del 2004 al 2010). El membres del Cercle han visitat l’entorn de la finca de La Muntada, han pujat pel Torrent de les Acàcies i, finalment, han visitat el Mirador de la resclosa. Les explicacions sobre l’estat actual dels hàbitats han estat molt interessants.

Un cop finalitzada aquesta passejada, els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han pogut gaudir d’un dinar de germanor a l’Àrea d’Esplai de les Arenes.

Font: Institut Àgora

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *