Xerrada: L’Àliga Cuabarrada al Parc del Garraf. Ecologia i gestió de l’espècie

Loading Map....

Data/Hora
25/04/2018
18:30 - 19:45

Localització
Sala d’actes de l’Edifici del Vagó. Recinte de l’Escola Industrial


Complementant la formació sobre el Garraf i les espècies associades al parc realitzada el passat mes de febrer a Can Grau, Rafel Bosch (col·laborador en el seguiment de l’Àguila Cuabarrada al Parc del Garraf) ens oferirà una xerrada específica sobre el programa de seguiment que des del parc s’està fent de l’Àliga Cuabarrada.

Ens hi acompanyaràs? Omple si us plau aquest formulari a mode d'inscripció, però no cal que esperis resposta. Ens veiem a la xerrada!

* Nom i cognoms

* DNI

* Telèfon

* Email

* A quina activitat i en quina data et vols inscriure?

Altres comentaris

Els camps marcats amb * són obligatòris

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a la persona interessada que la Diputació de Barcelona (amb adreça postal: Rambla de Catalunya, 126; 08008 Barcelona), recollirà, en el fitxer “Espais Naturals i Parcs”, i tractarà les dades personals d’aquesta sol·licitud exclusivament amb la finalitat de realitzar el registre i les gestions necessàries de les persones voluntàries dels Parcs Naturals. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *