TROBADA ANUAL DEL CERCLE DE VOLUNTARIS

Loading Map....

Data/Hora
03/02/2015
18:30

Localització
Sala d’actes de l’Edifici del Vagó. Recinte de l’Escola Industrial


Benvolgudes i benvolguts,

Amb el nou any arriba el moment de fer balanç del 2014 i presentar-vos el calendari d’actuacions pel 2015. Per això, us convidem a venir a la trobada del Cercle que hem organitzat el proper 3 de febrer, a les 18.30h., al recinte de l’Escola Industrial, a Barcelona.

Aprofitarem per recollir les vostres opinions i suggeriments, així com per lliurar els certificats d’hores als membres que heu participat en un mínim de dues activitats al llarg del 2014. Per concloure, brindarem tots junts pel nou any!

D’altra banda, us informem que enguany tenim una nova assegurança que, entre d’altres millores, ens permet tenir membres actius fins als 75 anys. Una bona notícia, ja que podrem continuar comptant amb l’experiència d’alguns de vosaltres uns anys més. Però hem de garantir el compliment de la clàusula, per la qual cosa  necessitem comptar amb una còpia del vostre DNI que adjuntarem al vostre full d’inscripció. Si veniu a la trobada, ens la podeu portar personalment. En cas contrari, ens l’haureu de fer arribar per correu postal o electrònic, o portar-la a la primera sortida en què participeu.

Per raons organitzatives, agrairem que confirmeu la vostra assistència a la secretaria del Cercle pels canals habituals. Us esperem!

Desitjant saludar-vos personalment el 3 de febrer, rebeu una cordial salutació de tot l’equip que coordinem i gestionem el Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

Recordeu!!!
.- Data: dimarts, 3 de febrer de 2015
.- Hora: 18.30 h
.- Lloc: Sala d’actes de l’Edifici del Vagó. Recinte de l’Escola Industrial
c/ Urgell 187. 08036 Barcelona
.- Confirmació assistència: voluntarisparcs.diba.cat o 933 630 833, de 10 h a 18 h
.- Porteu fotocòpia del DNI

Sol.licita participar-hi

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *