Suport a l’organització de la plantada popular de Tiana

Loading Map....

Data/Hora
02/04/2017
0:00

Localització
Parc de la Serralada de Marina


Dia: diumenge, 2 d’abril

Persones voluntàries que es necessiten: 25

 

Activitat

Donarem suport a l’organització d’un acte de sensibilització ambiental, organitzat per l’Ajuntament de Tiana, adreçat a la ciutadania en què es plantaran espècies autòctones i es faran altres activitats al voltant d’aquesta plantada.

Tasques que s’han de fer

Haurem de donar suport a la preparació de l’espai (marcatge dels espais on plantar, al muntatge de la infraestructura), a la plantada (repartiment de planter, aigua i bosses de compost entre els assistents), als tallers infantils i d’altres en funció dels participants.

Equip

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, l’armilla i la cantimplora.

Horari

Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.30 h.

Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 9.30 h a 13.30 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada

  • Si veniu amb l’autocar: A les 8.30 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell.
  • Si veniu en cotxe: A les 9.15 h, a la Ronda Ernest Lluch 38, Tiana

Inscripcions

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 29 de març.

Quan: del 20 al 28 de març

Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat o trucant al 933 630 832, de 10.00 h a 18.00 h.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe

Des de BCN: Per la B20, sortida 22, enllaçar amb la B500 i continuar pel Camí dels Francesos cap a la Ronda d’Ernest Lluch o per la C31, sortida 213 Mollet i Badalona nord, enllaçar amb la B500

Des de Mataró: Per la B20, sortida 23 i enllaçar amb la B500

 

 

 

Observacions

No es tracta d’una plantada forestal, sinó de recuperació d’un espai i d’un parell d’arbres monumentals i una caseta de vinya que hi ha en aquest lloc. Es pretén donar a conèixer com era tot aquest espai antigament i com s’ha anat transformant el paisatge i els usos del sòl.

Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…) que s’hagi de reposar per desgast, penseu a portar-nos-el per a què us el puguem canviar per un de nou.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *