Regeneració forestal i neteja a Can Miravitges

Loading Map....

Data/Hora
19/11/2016
8:00 - 17:00

Localització
Parc de la Serralada de Marina


Dia: dissabte, 19 de novembre

Persones voluntàries que es necessiten:25

Activitat

Can Miravitges és una finca de l’Ajuntament de Badalona que ha patit varis incendis forestals. Per regenerar el bosc, es preveu treballar a diferents zones per regenerar el bosc de ribera (plantació d’aloc), la roureda, assajar amb altres espècies i netejar l’àrea d’actuació.

Tasques que s’han de fer

Haurem d’arrancar i apilar les canyes presents a la zona on, posteriorment, es plantaran alocs; es sembraran glans de roure; es plantaran plançons d’arboç, pi pinyer i surera. En tota l’àrea d’actuació es procedirà a retirar la brossa que es trobi, així com a eliminar alguns pocs exemplars de figa de moro.

Equip

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, l’armilla i la cantimplora.

Horari

Autocar:Sortida de Barcelona a les 9.30 h.

Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 10.00 h a 14.30 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada

  • Si veniu amb l’autocar: A les 9.30 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell.
  • Si veniu en cotxe: A les 10 h, a l’aparcament del Berenador de Can Ruti

Inscripcions

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 16 de novembre.

Quan: del 7 al 15 de novembre

Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat o trucant al 933 630 832, de 10.00 h a 18.00 h.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

 

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe

Carretera de Can Ruti, 21, Badalona.

El Berenador de Can Ruti, està al mateix costat del Tanatori de Badalona. En arribar al  tanatori cal continuar uns metres


Observacions

Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…) que s’hagi de reposar per desgast, penseu a portar-nos-el per a què us el puguem canviar per un de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *