Pedreres, abocadors i altres espais per restaurar. Les paradoxes de la gestió d’espais degradats

Loading Map....

Data/Hora
12/04/2018
18:30 - 19:45

Localització
Sala d’actes de l’Edifici del Vagó. Recinte de l’Escola Industrial


Complementant la formació sobre el Garraf i les espècies associades al parc realitzada el passat mes de febrer a Can Grau, Rafael González (guarda del parc) ens farà un seguit de reflexions sobre les dificultats amb les que ens trobem a l’hora de planificar la restauració d’alguns espais degradats del parc.

Ens hi acompanyaràs? Omple si us plau aquest formulari a mode d'inscripció, però no cal que esperis resposta. Ens veiem a la xerrada!

* Nom i cognoms

* DNI

* Telèfon

* Email

* A quina activitat i en quina data et vols inscriure?

Altres comentaris

Els camps marcats amb * són obligatòris

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a la persona interessada que la Diputació de Barcelona (amb adreça postal: Rambla de Catalunya, 126; 08008 Barcelona), recollirà, en el fitxer “Espais Naturals i Parcs”, i tractarà les dades personals d’aquesta sol·licitud exclusivament amb la finalitat de realitzar el registre i les gestions necessàries de les persones voluntàries dels Parcs Naturals. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *