Neteja a la muntanya de Queralt

Loading Map....

Data/Hora
30/07/2016
8:30 - 17:00

Localització
Berga


Dia: dissabte, 30 de juliol
Persones voluntàries que es necessiten: 30

Activitat
Neteja a la muntanya de Queralt, a la comarca del Berguedà. La muntanya de Queralt és un indret singular. S’alça sobre la ciutat de Berga amb majestuositat. Ens regala un entramat de camins, fonts, coves i paisatges fascinants.

Tasques que s’han de fer
Durem a terme una tasca de neteja a la muntanya de Queralt. Haurem de retirar material i deixalles, les quals seran traginades fins als punts de concentració, per a una posterior eliminació. Visitarem el Santuari de Queralt.

Equip
Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, l’armilla i la cantimplora.

Horari
Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.30 h.
Arribada a Barcelona a les 17.00 h.
Activitat: de 9.30 h a 14.00 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada Si veniu amb l’autocar:A les 8.30 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell. Si veniu en cotxe: A les 9.50 h, al berenador de la Font Negra (carretera BV-4242, de Berga a Queralt)

Inscripcions
Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 27 de juliol.
Quan: del 18 al 26 de juliol
Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat o trucant al 933 630 832, de 10.00 h a 18.00 h.
La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe Carretera BV-4242, de Berga a Queralt.

Observacions
Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…) que s’hagi de reposar per desgast, penseu a portar-nos-el per a què us el puguem canviar per un de nou.

Sol.licita participar-hi

Les reservas estan tancades per aquest esdeveniment.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *