Informació als visitants sobre usos del parc

Loading Map....

Data/Hora
29/11/2015
Tot el dia

Localització
Parc Agrari del Baix Llobregat


ACTIVITAT DEL CERCLE DE VOLUNTARIS

Informació d’ús dels camins en l’àmbit del Parc Agrari
del Baix Llobregat
Consorci del Parc Agrari del Baix Llobregat

Dia: dissabte, 29 de novembre
Persones voluntàries que es necessiten: 25

Activitat
Els voluntaris del Cercle ens distribuirem en diferents punts d’accés al Parc per informar, distribuint tríptics, principalment a ciclistes per tal que sàpiguen què és el Parc Agrari (una àrea d’activitat econòmica agrària) i quins són els camins agrícoles en els quals és compatible l’activitat d’oci i esportiva.
Tasques que s’han de fer Procedirem a donar informació, proporcionant un tríptic de bones pràctiques de l’ús de la bicicleta en l’àmbit del Parc Agrari i lliurarem informació del Parc Agrari del Baix Llobregat.

Equip
Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, l’armilla i la cantimplora.

Horari
Autocar:Sortida de Barcelona a les 9.00 h.
Arribada a Barcelona a les 17.00 h.
Activitat: de 9.30 h a 13.30 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada
• Si veniu amb l’autocar:A les 9.00 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell.
• Si veniu en cotxe: A les 9.30 h, a la Masia de Can Comas.

Inscripcions
Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 25 de novembre.

Quan: del 16 al 24 de novembre
Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat
o trucant al 933 630 833, de 10.00 h a 18.00 h.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe
Per la Gran Via: direcció aeroport C-31, sortida de Prat de Llobregat (194 B). A la primera rotonda, sortida Camí del Sorral. A 1.5 km es troba la Masia Can Comas.
Per la Ronda de Dalt: direcció Aeroport – Castelldefels C-32, sortida Sant Boi de Llobregat – Prat de Llobregat. Seguir direcció Prat de Llobregat fins a la 3ª rotonda que agafarem Camí del Sorral.

Observacions
Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…) que s’hagi de reposar per desgast, penseu a portar-nos-el per a què us el puguem canviar per un de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *