Adequació de l’itinerari de les carboneres i neteja de l’entorn del pantà de Sau

Loading Map....

Data/Hora
09/10/2016
8:00 - 17:00

Localització
Espai natural de les Guilleries-Savassona


Dia: diumenge, 9 d’ octubre
Persones voluntàries que es necessiten: 40

Activitat
S’arranjarà l’itinerari de les carboneres i les 12 carboneres per les quals passa. També es realitzaran tasques de neteja al voltant del pantà de Sau. Al finalitzar l’activitat es realitzarà una explicació del jaciment de la domus del Pi per part del personal del parc.

Tasques que s’han de fer
Haurem de desbrossar un sender. Treure rocs i arranjar les places carboneres de l’itinerari. També recollirem deixalles dels voltants del pantà de Sau.

Equip
Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, l’armilla i la cantimplora.
Horari
Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.00 h.
Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 9.45 h a 14.30 h, aproximadament.
Hora i lloc de trobada
• Si veniu amb l’autocar: A les 8.00 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell.
• Si veniu en cotxe: A les 9.45 h, a l’Àrea d’esplai del pantà de Sau.

Inscripcions
Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 5 d’octubre.

Quan: del 26 de setembre al 4 d’octubre
Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat o trucant al 933 630 832, de 10.00 h a 18.00 h.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe
Des de l’eix Transversal (C-25) agafar la sortida 187 (Calldetenes/Sant Julià de Vilatorta/Folgueroles) i seguir la carretera N-141d fins a la presa del pantà, que es travessa i es continua a la esquerra per la pista asfaltada dins arribar a l’Àrea d’esplai del Pantà de Sau

Observacions
Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…) que s’hagi de reposar per desgast, penseu a portar-nos-el per a què us el puguem canviar per un de nou.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *