ACTUACIÓ AL PARC DE LA SERRALADA DE LA MARINA

Map Unavailable

Data/Hora
20/10/2018
Tot el dia


MILLORA AMBIENTAL DE L’ITINERARI AMBIENTAL DEL TORRENT DE L’AMIGÓ

Activitat

Millora de l’entorn natural i d’accessibilitat a l’itinerari de l’Amigó, espai natural molt freqüentat per la seva proximitat a la ciutat de Badalona i a l’Hospital Germans Trias (Can Ruti)

Tasques que s’han de fer

Durant el matí es realitzaran diferents tasques de millores ambiental i d’accessibilitat al corriol de l’itinerari i a la bassa d’amfibis, eliminació de plantes invasores, neteja dels entorns i possibles accions a la zona cremada en funció de la recuperació natural.

Equip

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, armilla i cantimplora.

Horari

Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.00 h.

Arribada a Barcelona a les 17.00 h.

Activitat: de 9.00 h a 14.00 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada

  • Si veniu amb l’autocar des de Barcelona:

.- Escola Industrial: A les 8.00h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de                                           Rosselló-Urgell. Metro línia 5, parada Hospital Clínic, sortida c/Urgell.

.- Sagrera: A les 8.30h, puntualment, a la Avinguda Meridiana amb Carrer                                       Hondures. Metro: línia 5, parada La Sagrera, sortida c/Hondures.

  • Si veniu en cotxe: A les 9.00 h a la rotonda d’accés a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol a la carretera de Can Ruti de Badalona.

Inscripcions

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió a l’apartat “Fes-te voluntari”.

Cal reservar plaça, tant si veniu amb autobús com amb cotxe particular.

Quan: des del moment que rebeu aquesta convocatòria fins al 14 d’octubre.

Com:   per internet mitjançant aquest formulari o trucant al 934 74 74 79 de 10.00 h a 18.00 h.

La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 15 d’octubre.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe

L’itinerari comença a la rotonda de Can Ruti (Hospital Universitari Germans Trias i Pujol). S’hi arriba per l’autopista B-20, sortida 21, a Badalona. Des d’aquest punt s’agafa la carretera de Badalona a l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol. També s’hi pot accedir des de la Vallençana (BV-5011) que va de Badalona a Montcada. Feu clic aquí per veure el punt de trobada

Observacions

Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…)que s’hagi de renovar per desgast, aviseu-nos en el moment de la inscripció i porteu el vell perquè us el puguem canviar per un de nou.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *