Erradicació de plantes al·lòctones al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Els membres del Cercle de Voluntaris de la Xarxa de Parcs hem anat al Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac a retirar diferents espècies invasores que es troben als entorns de la zona d’esplai de les Arenes.


Arribem al Parc on ens donen la benvinguda el Josep Canals i la brigada de manteniment forestal. Esmorzem totes juntes i aprofitem per explicar el greu problema que suposen les espècies invasores per la conservació de la biodiversitat

La feina que ens toca realitzar es farà en 3 zones diferents, així que un cop estem dividides en 3 grups, cada grup es dirigeix a la zona assignada. Eliminem 4 espècies diferents al llarg del matí, raïm de moro, Seneci del Cap, llapassa i el cactus d’Arizona. 

Traiem una gran quantitat de plantes que omplen les dues pickup del Parc i ens fem una foto de grup. Aquest any el Parc de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, celebra els seus 50 anys, i aquesta és la primera de les activitats que faran per celebrar-ho

Un cop acabada la feina fem una petita excursió fins a l’ermita de les Arenes, tot acompanyats de les explicacions d’en Josep. Al acabar tornem a la zona de pícnic on dinem totes juntes fins que arriba l’hora de marxar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *