Els ocells de l’espai agroforestal de Gallecs

L’Associació per la Defensa i Estudi de la Natura, Adenc, organitza dissabte 15 d’octubre una sortida per conèixer els ocells de Gallecs.

Dissabte 15 d’octubre l’Adenc organitza una sortida per conèixer els ocells de l’espai agroforestal de Gallecs. Situat a la Plana del Vallès, forma part del Pla D’Espais d’Interès Natural (PEIN). Els camps de cultius extensius de secà, els boscos i les zones humides, permeten l’observació d’espècies com el cruixidell, la perdiu i nombrosos rapinyaires. També es podran observar altres aus que només hi estan de pas, i que aprofiten aquest espai per descansar i alimentar-se durant la migració.

A càrrec de Mònica Vila i Glòria de la Paz, ornitòlogues.
Matinal. Cal inscripció prèvia. L’¡activitat té un cost de 4 € per a persones sòcies de l’entitat, i 7 €  per a persones no sòcies.

Gallecs és un espai rural de 733,52 hectàrees, situat a quinze quilòmetres al nord de Barcelona, que conserva els seus valors naturals i paisatgístics en un entorn altament antropitzat. Gallecs es troba a la plana del Vallès, entre la riera de Caldes i el riu Tenes que pertanyen a la conca del riu Besòs, i entre la serralada litoral i prelitoral que recorren la Regió Metropolitana de Barcelona (RMB) en sentit paral·lel al mar.La principal activitat de l’espai és l’agrícola, àmbit en el que s’està portant a terme la conversió a l’agricultura ecològica.

El model d’espai agrari per a Gallecs, es basa en una gestió més sostenible del territori, en termes mediambientals i econòmics, amb la voluntat de crear sinèrgies amb les terres de l’entorn, així com fer compatible el desenvolupament de les activitats culturals i del lleure amb l’activitat agrària.

Organitzador Associació per la Defensa i Estudi de la Natura ADENC
Adreça de l’organitzador Ca l’Estruch. Carrer St. Isidre 140 08208 Sabadell
Correu correu@adenc.cat
URI Adenc 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *