ECOLOGIA I BIODIVERSITAT Jornada formativa dels dies 2 i 9 de juliol al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

Els membres del Cercle de Voluntaris, els passats 2 i 9 de juliol, van gaudir de la jornada formativa “Els pol·linitzadors: obrers de la natura en perill”, emmarcada en el Seminari 14 sobre ecologia i biodiversitat, que estem abordant des del programa.

Aquestes jornades van començar amb una xerrada del paper que tenen els pol·linitzadors en l’ecosistema i quins tipus de pol·linitzadors hi ha, a càrrec del David Álvarez, apicultor de Mel dels Erms. En David, ens ha explicat un munt de problemàtiques i situació actual dels pol·linitzadors.

 

En acabar la xerrada hem realitzat un tast de diferents tipus de mels, per veure quines diferències hi ha i quines tenen una producció més respectuosa amb el medi ambient.

El dia l’acabem amb una passejada, amb l’objectiu de veure en quins ecosistemes trobem més pol·linitzadors i hem intentat identificar alguna de les especies de papallones que hem trobat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *