Distinció per a la reserva natural de Cervera/ Banyuls de la Marenda

La reserva natural marina de Cervera/Banyuls de la Marenda ha obtingut una distinció a nivell mundial

La ministre de de l’Ecologia Ségolène Royal, ha fet saber que cinc espais naturals de l’estat francès, entre els quals es troba la reserva natural marina de Cervera/ Banyuls de la Marenda, han estat inscrits en una ‘llista verda’ internacional que distingeix els llocs notables, i veu en aquest fet ‘un reconeixement i un estímul’.

Aquesta llista està patrocinada per L’UICN, (Union internationale pour la conservation de la nature), una organització d’agències governamentals, experts i ONG. Va fer públic, el passat divendres, la llista dels nou espais naturals que formaran part d’aquesta, durant el congrés mundial de parcs naturals que es celebra a Austràlia.

En un comunicat Ségolène Royal afirma que ‘Aquest nou label ambiental, és el resultat d’un enfocament participatiu, demostra el compromís dels actors internacionals francesos, en la preservació de la natura i obre el camí per a una major cooperació en el servei de la causa comuna de la protecció dels espais naturals al món. Aquest reconeixement, és un gran estímul per mobilitzar estat i territoris’. Aquí trobareu la llista dels nous espais naturals de l’UICN.

També trobareu aquí el comunicat oficial (fr) de la ministre de l’Ecologia Ségolène Royal,

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *