Adequació de l’itinerari de les carboneres i neteja de l’entorn del pantà de Sau

Acció de voluntariat a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona

El passat dissabte 9 d’octubre, quasi una quarantena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen participar en una acció de voluntariat a l’entorn del pantà de Sau.

L’objectiu de l’activitat era adequar l’itinerari de les carboneres. Per tal de dur a terme aquesta tasca els membres del Cercle varen desbrossar un sender, varen treure rocs i varen arranjar les places carboneres de l’itinerari.

Els membres del Cercle es varen dividir en grups de 7 i 8 persones voluntàries al llarg dels 600 metres en els quals varen estar treballant i varen aconseguir adequar quatre de les dotze carboneres que formen l’itinerari.

I per arrodonir la jornada, els membres del Cercle varen gaudir de les explicacions, per part del personal del parc, del jaciment de la domus del Pi,un edifici fortificat de dues plantes rectangulars que conserva el sostre. Aquest fou declarat Bé Cultural d’Intrès Nacional el 1949.

La jornada va finalitzar amb un àpat de germanor a l’ Àrea d’esplai dels Vernets de Ca la Marta, a dos quilòmetres de Vilanova de Sau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *