ACTUACIÓ A L’ESPAI NATURAL DE LES GUILLERIES-SAVASSONA

Una vintena de membres del cercle, aquest dissabte 22 de maig retiren 900 kg de figuera de moro, vegetació invasora present a la zona de Collsameda a l’Espai Natural de les Guilleries-Savassona.

En arribar al punt de trobada, ens espera en Jordi Riera, director del parc i en Jordi Serrabasa, guarda forestal.

Fem una petita passejada fins arribar a la zona de treball, on podem gaudir dels fantàstics entorns, fins i tot trobem alguna orquídia per la zona.

Arribem a la zona de treball i fem un bon esmorzar d’entrepà i fruita als peus del Salt de la Minyona, on en Jordi Riera ens fa una fantàstica explicació de l’entorn i sobre la importància de la tasca de la jornada: retirar la figuera de moro, vegetació invasora a la zona que malmet l’ecosistema.

Després d’omplir la panxa ens posem a treballar de valent per retirar aquest cactus, ni les punxades a les mans ens atura per fer la feina ben feta. Acumulem unes grans muntanyes de vegetació invasora!

Durant tota la jornada ens anem movent per tota la zona i no se’ns escapa cap taca de figuera de moro, tot això ho fem amb el suport i l’ajuda d’en Jordi Serrabasa, gran coneixedor de l’entorn.

Un cop acabada la feina ens apropem a la Font del Cargol on podem recarregar les cantimplores amb aigua fresca.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *