Vols participar com a voluntari o voluntària a la Fira d’Economia Solidària d’enguany?

La FESC fa una crida a totes aquelles persones que vulguin conèixer, aprendre i viure de prop l’economia social, col·laborant en l’organització de la cinquena edició d’aquest esdeveniment que tindrà lloc a Barcelona del 21 al 23 d’octubre.

La Fira d’Economia Solidària de Catalunya està organitzada per la Xarxa d’Economia Solidària (XES) amb la voluntat de promoure un model d’economia més sostenible, més just i que posi a les persones al centre de la vida. El seu escenari tornarà a ser el recinte de Fabra i Coats, al barrri de Sant Andreu.

Les persones que estiguin interessades a dur a terme tasques de voluntariat a la Fira han de tenir disponibilitat entre els dies 21 i 26 d’octubre. Les condicions per poder participar-hi es poden consultar a partir d’aquest enllaç.

Les dades facilitades a partir del formulari d’inscripció permetran situar els voluntaris i les voluntàries en llocs que puguin ser dels seus interessos. D’aquesta manera s’optimitzaran tant els seus aprenentatges com les seves funcions.

El 20 de setembre a les 18 h tindrà lloc una reunió informativa a la seu d’ECOS, al número 5 del carrer de Bailén. Allà s’informarà a les persones que s’hi hagin inscrit sobre el context de la Fira i les tasques a desenvolupar, es resoldran dubtes, etc. Es recomana haver fet la inscripció prèviament perquè l’organització pugui conèixer els perfils disponibles de cara a fer una millor assignació de tasques.

Totes les persones que hi participin com a voluntàries rebran un certificat acreditatiu de la tasca desenvolupada.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *