Suport al manteniment de les excavacions del poblat ibèric de les Maleses al Parc de la Serralada de Marina

Els membres del Cercle de Voluntaris realitzen una neteja de vegetació a la zona del poblat ibèric de les Maleses a la Serralada de Marina

Arribem a les 8:30 a aparcament de la casa de colònies la Conreria. Després de que el Toni Navarrete ens faci una breu introducció i benvinguda al Parc de la Serralada de Marina agafem el camí que ens portarà fins el poblat ibèric de les Maleses. Gaudim d’unes magnífiques vistes i quan arribem al jaciment ens trobem amb la Mercedes Duran i la Gemma Hidalgo arqueòlogues de les excavacions.

Desprès d’aquesta excursió per arribar al poblat aprofitem i esmorzem tot l’equip de voluntaris, així ens preparem per la jornada de treball.

La Mercedes i la Gemma ens expliquen quines plantes eliminar de la zona, per exemple aquelles que han crescut entre els murs del jaciment.

Eliminem un volum bastant gran de vegetació. Al acabar ens fan una explicació de les característiques del poblat i de la cultura dels ibers de la zona.

Un cop acabada la feina baixem direcció a la casa de colònies de la Conreria, on agafem l’autocar per anar a dinar a un pícnic proper. Quan tothom ha dinat, agafem l’autocar direcció a Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *