Segon cim a la Mola amb una cadira de rodes de tipus Joëlette

El recorregut fins al monestir de Sant Llorenç, situat al cim de la Mola, amb cadira Joëlette, el va poder fer un usuari proposat per CIMA, que va poder utilitzar la cadira que disposa el centre

En el marc del programa d’accessibilitat a la Xarxa de Parcs Naturals per a persones amb mobilitat reduïda, diumenge passat es va organitzar la segona pujada fins al cim de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, amb cadira Joëlette. Aquesta és una cadira d’una sola roda, idònia per fer recorreguts per terrenys no adaptats amb l’ajut de dos o més acompanyants.

Aquesta pujada al cim de la Mola va ser organitzada per l’entitat CIMA (Centre d’Interpretació del Medi Ambient). Aquesta entitat gestiona en règim de concessió el centre d’informació de la Casa Nova de l’Obac, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, des d’on s’ofereix un servei de préstec de material adaptat.

La cadira Joëlette és una de les darreres novetats que incorpora el parc per a persones amb mobilitat reduïda. Es tracta d’una cadira amb una sola roda, que permet que una persona amb mobilitat reduïda pugui fer recorreguts per terrenys no adaptats amb l’ajut de dos o més acompanyants que l’han de conduir.

El recorregut fins al monestir de Sant Llorenç, situat al cim de la Mola, amb cadira Joëlette, el va poder fer un usuari proposat per CIMA, en concret Jesús Méndez Cestero, que va utilitzar la cadira que disposa el centre i el qual es va mostrat molt agraït per l’ajut que va rebre. Jesús Méndez va manifestar que “un diumenge al matí en comptes d’estar a casa dormint, la gent ve a pencar a empènyer perquè pugui pujar. Per mi ha estat molt important i emocionant al veure com tothom estava entregarnt-se”.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *