Rutes teatralitzades inclusives, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac

Les visites teatralitzades guiades s’han programat un cop al mes durant el 2015, exceptuant els mesos de juliol, agost i desembre. L’itinerari, que porta per nom “NatUra, un viatge pels sentits”, el realitzen dos actors i un educador ambiental i es desenvolupa a l’itinerari adaptat de la Casa Nova de l’Obac a l’Obac Vell.

Si bé dirigides a tots els públics i a totes les edats, en aquestes visites teatralitzades gratuïtes es facilita especialment l’accés i la participació de persones amb diversitat funcional de forma inclusiva.

A més a més, existeix la possibilitat de demanar un intèrpret de llenguatge de signes i del préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari. En el moment de fer la reserva, cal indicar si es requereix d’aquests serveis.

Les rutes teatralitzades inclusives donen vida al patrimoni natural, cultural i etnogràfic i permeten descobrir els seus orígens i evolució d’una manera amena i associada a un record agradable. Fer-ho així reforça la vinculació afectiva amb l’espai i motiva una actitud de respecte. No en va els espais naturals són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l’expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre.

Properes dates:

25 d’abril, 30 de maig, 20 de juny, 26 de setembre, 24 d’octubre i 21 de novembre.

Horari: de les 10.30 a les 12 h.

Longitud: 800 metres. Dificultat: baixa.

Lloc: Casa Nova de l’Obac (ctra. B-122 de Terrassa a Rellinars, km 9,8).

Cal portar calçat adequat per caminar i roba adient per a l’època de l’any i realitzar prèviament la inscripció trucant al telèfon 937 855 461 (de dl. a dv., de les 8.30 a les 17.30 h) o mitjançant el correu electrònic p.santllorenc.obac@diba.cat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *