Rubí d’Arrel, el Centre Excursionista de Rubí i el CRAC! engeguen una campanya de Voluntariat Ambiental per aquest 2021 a Rubí.

Durant la primavera i tardor del 2021, proposen diverses accions comunitàries i compartides entre totes en diversos punts d’interès del territori, distribuïdes en el temps durant diversos caps de setmana, en grups de treball reduïts i amb regulació de participació per garantir totes les mesures de prevenció davant de la pandèmia.

Actuacions i dates:

Les actuacions per aquest 2021 es duran a terme a la al torrent del Mut (o del Magnà). Les actuacions consistiran en tres grans eixos: recollida de brossa i residus, desbrossament i plantació d’arbrat.

  • Torrent del Mut: 7 i 21 de novembre, de 10 a 13h.

El punt de trobada de cada convocatòria és a la Font de Sant Muç o al Torrent del Mut a les 10h.

Edats recomanades:

Per a les actuacions de Sant Muç es recomana que vinguin persones majors de 14 anys, exceptuant el 21 de març, dia en el que farem plantada d’arbres i poden venir infants. Per a les actuacions del torrent del Mut poden venir persones de totes les edats.

Material:

Tot i que a Rubí d’Arrel disposen d’eines, demanen que qui en tingui (desbrossadora, pales, pics, aixades, etc) les porti, així com guants de treball.

Més informació:

https://voluntariatambiental.cat/activitat/campanya-de-voluntariat-ambiental-2021/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *