Restauració del camí d’accés al Matagalls

Acció de voluntariat al Parc Natural i Reserva de la Biosfera del Montseny

El passat dissabte 31 de maig, més d’una trentena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen participar en una acció de voluntariat al camí d’accés al Matagalls, al terme municipal de Viladrau. L’objectiu era la restauració del 1er tram del camí d’accés al Matagalls per minimitzar els impactes de l’erosió i degradació del sòl dels corriols secundaris.

L’activitat estava emmarcada dins la Setmana del voluntariat ambiental de Catalunya, que organitza la Xarxa de Voluntariat Ambiental de Catalunya amb la finalitat de fer un reconeixement als voluntaris i voluntàries que treballen pel medi ambient i a les entitats que els acullen. Aquesta iniciativa aspira alhora a fomentar la participació ciutadana en la conservació de l’entorn i a fer visible la tasca de les diverses entitats.

Els voluntaris del Cercle varen dur a terme tasques de recollida de brancada i construcció de barreres arbustives en l’accés als corriols secundaris, i varen netejar el sender de pedres i condicionar els punts erosionats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *