Neteja de la muntanya de Queralt

El passat dissabte 30 de juliol, una trentena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals varen participar en una acció de voluntariat a la muntanya de Queralt, a Berga.

L’objectiu de l’activitat era netejar de deixalles la muntanya de Queralt. Aquesta activitat estava emmarcada en el marc de les activitats del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt.

Els membres del Cercle de Voluntaris es varen dividir en 5 grups per tal de dur a terme les tasques de neteja de la muntanya de Queralt. En un primer moment tots els voluntaris del Cercle varen netejar l’àrea de lleure de la Font Negra, i a continuació cada grup es va encarregar de netejar una zona determinada. Un primer grup es va desplaçar directament amb l’autocar fins al Santuari de Queralt per fer una neteja als voltants del Santuari. Un altre grup va seguir el camí de la carretera des de l’àrea de lleure de la Font Negra fins al Santuari de Queralt. Un tercer grup va pujar pel camí de la Baga o Obaga, un altre grup va fer l’itinerari per Sant Pere de Madrona i el darrer grup va pujar per la part de Solei.

La muntanya de Queralt va quedar ben neta de deixalles, després de recollir 5 bosses de 50 litres i 15 bosses de 25 litres.

Per acabar d’arrodonir la jornada, els voluntaris del Cercle varen gaudir d’una visita guiada al Santuari de Queralt de la mà de mossèn Ramon Barniol, capellà custodi de Queralt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *