L’experiència de voluntariat amb elefants narrada al blog El caballo de Nietzsche

La psicòloga Sara Hernández Cofiño explica al blog El caballo de Nietzsche les seves vacances en un santuari d’elefants a Tailàndia, a on va anar aconsellada per Faada

L’ experiència de voluntariat amb elefants a Tailàndia és una vivència que, tal com escriu Sara Hernández, li “ha canviat la forma d’entendre el turisme i els viatges”.
L’assessorament de Faada

La Sara va decidir viatjar a Tailàndia. Després d’haver llegit un reportatge sobre els elefants va descartar la idea, habitual entre els turistes que visiten el pais asiàtic, d’incloure un passeig en elefant, i, en canvi, va contactar amb Faada, la Fundació per l’Assesorament i Acció en Defensa dels Animals, per buscar alguna alternativa respectuosa.

Aconsellada per l’entitat, va decidir fer un voluntariat d’una setmana en Elephant Nature Park, experiència que relata al blog, associat al diario.es.

Elephant Nature Park està vinculat a l’organització sense afany de lucre Save the Elephant Foundation, dedicada a assistir els elefants captius i millorar la seva situació. Desenvolupen projectes d’ecoturisme educatiu i ofereixen diverses alternatives per a qui viatgi a Tailàndia.
Elefants i voluntariat

El parc acull 69 elefants, la major part d’ells rescatats d’explotacions forestals, camps de trekking turístics, circs o espectacles i mendicitat als carrers……
Aproximadament 70 voluntaris i voluntàries resideixen al parc cada setmana, desenvolupant tasques de manteniment i cura dels elefants.

Podeu llegir el relat complet de Sara Hernández al blog El caballo de Nietzsche, l’espai del diario.es dedicat als drets dels animals.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *