Jornada de Formació

Acció al Parc Natural del Montseny. Reserva de la Biosfera

Una quarantena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han assistit a la Jornada de Formació el passat dissabte 13 de juny, al Parc Natural del Montseny. La Jornada ha consistit en una passejada guiada per Aiguafreda de Dalt.

Els voluntaris, acompanyats per l’Andreu Salvat -botànic de l’empresa Aprèn: Serveis Ambientals- han gaudit d’una passejada comentada seguint el GR2 fins a Can Serra de l’Arca, on l’han deixat i han pres el PR-C 200.

Aquesta sortida ha permès als membres del Cercle de Voluntaris conèixer una de les zones més singulars del Parc Natural del Montseny i han pogut visitar la Serra de l’Arca i la riera de Martinet. El poblament humà també ha deixat la seva empremta a la zona, i així han pogut observar un gran nombre de restes arqueològiques com ara dòlmens, ermites i necròpolis medievals, masies, etc.

Un cop finalitzada la passejada didàctica, els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han pogut gaudir d’un dinar de germanor al restaurant Els Traginers, al municipi d’Aiguafreda.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *