Jornada de Formació

Acció al Parc Natural del Montnegre i el Corredor

Una quarantena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han assistit a la Jornada de Formació el passat dissabte 18 de juny, al Parc Natural del Montnegre i el Corredor. La Jornada ha consistit en una passejada guiada per aplicar tècniques de descoberta, anàlisi i interpretació dels valors naturals, culturals i socioambientals del Corredor. A continuació, s’ha dut a terme la xerrada: El Montnegre i el Corredor a fons. Una xerrada interdisciplinar per a comprendre globalment un territori i la gent que hi viu i que el visita.

Els voluntaris, acompanyats per en Joan Manel Riera- responsable de l’Escola de Natura del Corredor – han gaudit del circuit Inclusiu Sumant Capacitats, a l’entorn de Can Bosc. Aquesta passejada ha permès als membres del Cercle de Voluntaris conèixer una de les zones més singulars del Parc Natural del Montnegre i el Corredor. Un cop finalitzada la passejada, els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals han pogut gaudir d’una xerrada socioambiental del Montnegre i del Corredor. De les relacions de la geologia, el clima, el relleu, la vegetació, la fauna i les persones i la seva història.

I per arrodonir la jornada de formació, varen acabar amb un àpat de germanor al restaurant Esbioesfera, al municipi de Cardedeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *