Col•laboració amb el II Trail del Bisaura

Una vintena de membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals, juntament amb membres de TAC Osona (una entitat d’economia social dedicada a la inserció laboral i social de persones amb discapacitat) han col·laborat el passat 12 d’octubre en l’organització del II Trail del Bisaura, al Parc del Castell de Montesquiu.

Concretament, s’ha donat reforç logístic a les curses de muntanya que composaven el II Trail del Bisaura, fent-se càrrec de punts d’avituallament i de cruïlles. Els voluntaris han controlat els passos dels corredors i dels vehicles, realitzant tancaments i obertures de pas, han muntat una taula amb avituallament líquid per als corredors i han vigilat el llançament de residus durant la cursa.

Un cop finalitzada la cursa, els membres del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals i els membres de TAC Osona han pogut gaudir d’una visita guiada al Castell de Montesquiu, primer, i d’un dinar de germanor, després.

Val a dir que el Cercle de Voluntaris té previst portar a terme més activitats d’inclusió social i que es proposa facilitar la participació en les seves sortides de persones amb discapacitat.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *