Fes-te Voluntari. Sol·licitud d’adhesió

Benvolguts i benvolgudes,

Durant el 2019 vam arribar al límit de participants en el programa del Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals. Per tant, temporalment les sol·licituds d’adhesió es registraran a una llista d’espera.

Si vols formar part del Cercle de Voluntaris, segueix aquests passos i t’incorporarem a la llista d’espera. Tan aviat com quedin places disponibles ens posarem en contacte amb tu. Esperem que sigui aviat!

Gràcies pel vostre interès.

___________________________________________________________________________

Per inscriure't com a voluntari necessitem que segueixis els següents passos. Abans però et recomanem que llegeixis més sobre el Cercle

Pas 1

Coneix quins són els compromisos que adquiriràs al fer-te membre del Cercle. Si hi estàs d'acord, passa al Pas 2

Pas 2

Omple els camps i envia la sol·licitud

El vostre nom complert (obligatori):

Adreça:

El vostre email (obligatori)

Telèfon:

Any de naixement (entre 18 i 70 anys):

Sexe: HomeDona

Com ens has conegut?

Tens experiència prèvia en el món del voluntariat?

En cas afirmatiu: En quins àmbits i amb quines entitats?

Us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per la Diputació de Barcelona amb l'única finalitat de respondre-hi i valorar-ne el resultat, i en compliment d'una missió efectuada en interès públic. Aquestes dades no se cediran a tercers, si no és per imperatiu legal, i es conservaran d'acord amb la política de gestió documental de la Diputació de Barcelona.

Podeu exercir els drets d'accés, rectificació, supressió, oposició i limitació al tractament de les dades a la Seu electrònica i presencialment o per correu postal a les oficines del Registre.

També teniu a la vostra disposició la bústia del delegat de protecció de dades, que resoldrà qualsevol consulta o queixa sobre la vostra privacitat. Tot i que per aquesta via obtindreu la resposta adequada, podeu presentar, si ho considereu oportú, la reclamació corresponent al web de l'Autoritat Catalana de Protecció de Dades.

Pas 3

Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per informar-te que hem rebut la teva sol·licitud, i et convocarem a la propera sessió d'acollida que organitzem. Llavors, podràs formalitzar la teva inscripció i el compromís amb el Cercle de Voluntaris.

Pas 4

Formalització de la inscripció