Fes-te Voluntari. Sol·licitud d’adhesió

Per inscriure't com a voluntari necessitem que segueixis els següents passos. Abans però et recomanem que llegeixis més sobre el Cercle

Pas 1

Coneix quins són els compromisos que adquiriràs al fer-te membre del Cercle. Si hi estàs d'acord, passa al Pas 2

Pas 2

Omple els camps i envia la sol·licitud

El vostre nom complert (obligatori):

Adreça:

El vostre email (obligatori)

Telèfon:

Any de naixement (entre 18 i 70 anys):

Sexe: HomeDona

Com ens has conegut?

Tens experiència prèvia en el món del voluntariat?

En cas afirmatiu: En quins àmbits i amb quines entitats?

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a la persona interessada que la Diputació de Barcelona (amb adreça postal: Rambla de Catalunya, 126; 08008 Barcelona), recollirà, en el fitxer “Espais Naturals i Parcs”, i tractarà les dades personals d’aquesta sol·licitud exclusivament amb la finalitat de realitzar el registre i les gestions necessàries de les persones voluntàries dels Parcs Naturals. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de la Diputació de Barcelona.

Pas 3

Nosaltres ens posarem en contacte amb tu per informar-te que hem rebut la teva sol·licitud, i et convocarem a la propera sessió d'acollida que organitzem. Llavors, podràs formalitzar la teva inscripció i el compromís amb el Cercle de Voluntaris.

Pas 4

Formalització de la inscripció