Xerrada: La vegetació associada als ambients de ribera del Montseny

Loading Map....

Data/Hora
22/01/2018
18:30 - 20:30

Localització
Sala d’actes de l’Edifici del Vagó. Recinte de l’Escola Industrial


Complementant la formació sobre el Tritó del Montseny i l’ambient fluvial del massís realitzada el passat mes d’octubre a la Rectoria de Vallcàrquera, Andreu Salvat ens oferirà una xerrada específica sobre la vegetació associada als ambients de ribera del massís del Montseny

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió sol·licita primer l’adhesió a l'apartat "Fes-te voluntari".

Si vols participar, fes-nos arribar la teva sol·licitud. Ben aviat et confirmarem si tens plaça.

* Nom i cognoms

* DNI

* Telèfon

* Email

* A quina activitat i en quina data et vols inscriure?

* En quantes actuacions de voluntariat has participat aquest any?

Altres comentaris

Els camps marcats amb * són obligatòris

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a la persona interessada que la Diputació de Barcelona (amb adreça postal: Rambla de Catalunya, 126; 08008 Barcelona), recollirà, en el fitxer “Espais Naturals i Parcs”, i tractarà les dades personals d’aquesta sol·licitud exclusivament amb la finalitat de realitzar el registre i les gestions necessàries de les persones voluntàries dels Parcs Naturals. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de la Diputació de Barcelona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *