TROBADA ANUAL DEL CERCLE DE VOLUNTARIS

Loading Map....

Data/Hora
06/02/2018
18:30 - 20:30

Localització
Sala d’actes de l’Edifici del Vagó. Recinte de l’Escola Industrial


Benvolgudes i benvolguts,

Amb el nou any arriba el moment de fer balanç del 2017 i presentar-vos el calendari d’actuacions pel 2018. Per això, us convidem a venir a la trobada del Cercle que hem organitzat el proper 6 de febrer, a les 18.30h., al recinte de l’Escola Industrial, a Barcelona.

Aprofitarem per recollir les vostres opinions i suggeriments, així com per lliurar els certificats d’hores als membres que heu participat en un mínim de dues activitats al llarg del 2017.

 

Desitjant saludar-vos personalment el 6 de febrer, rebeu una cordial salutació de tot l’equip que coordinem i gestionem el Cercle de Voluntaris dels Parcs Naturals.

Recordeu!!!
.- Data: dimarts, 6 de febrer de 2018
.- Hora: 18.30 h
.- Lloc: Sala d’actes de l’Edifici del Vagó. Recinte de l’Escola Industrial
c/ Urgell 187. 08036 Barcelona

Us agraïrem que confirmeu assistència emplenant el següent formulari

Només els voluntaris del Cercle poden inscriure’s a l’activitat. Si no ets voluntari, sol·licita primer l’adhesió a l'apartat "Fes-te voluntari".

Si vols participar, fes-nos arribar la teva sol·licitud. Ben aviat et confirmarem si tens plaça.

* Nom i cognoms

* DNI

* Telèfon

* Email

Altres comentaris

Els camps marcats amb * són obligatòris

D’acord amb la Llei 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal, s’informa a la persona interessada que la Diputació de Barcelona (amb adreça postal: Rambla de Catalunya, 126; 08008 Barcelona), recollirà, en el fitxer “Espais Naturals i Parcs”, i tractarà les dades personals d’aquesta sol·licitud exclusivament amb la finalitat de realitzar el registre i les gestions necessàries de les persones voluntàries dels Parcs Naturals. Així mateix, s’informa de la possibilitat d’exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, en els termes inclosos a la legislació vigent, mitjançant escrit presentat en el Registre General de la Diputació de Barcelona.