Restauració de la font de Planeses, al Parc del Castell de Montesquiu

Loading Map....

Data/Hora
03/10/2015
Tot el dia

Localització
Castell de Montesquiu


Dia: dissabte, 3 d’octubre
Persones voluntàries que es necessiten: 30

Activitat
Es tracta d’arranjar la font de Planeses, el seu entorn i l’accés.

Tasques que s’han de fer
Traurem brancada i sediments acumulats al voltant de la font. Amb aquest material, arreglarem lleugerament el camí d’accés fins a la pista i refarem l’empedrat de la font i el canal de desaigüe.
Equip i Advertència

Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, l’armilla i la cantimplora. Caldrà caminar 45 minuts fins al lloc de l’actuació.

Horari
Autocar: Sortida de Barcelona a les 7.45 h.
Arribada a Barcelona a les 18.30 h.

Activitat: de 9.30 h a 14.00 h, aproximadament.

Hora i lloc de trobada Si veniu amb l’autocar:A les 7.45 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada Hospital Clínic, sortida c/ Urgell. Si veniu en cotxe: A les 9.30 h, a l’aparcament del Castell de Montesquiu.

Inscripcions
Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 30 de setembre.

Quan: del 21 al 29 de setembre
Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat
o trucant al 933 630 833, de 10.00 h a 18.00 h.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe C-17 direcció Ripoll. Sortida de Sant Quirze de Besora. Al semàfor de Sant Quirze a la dreta, travessar el pont, i després de travessar la via del tren a l’esquerra. Seguir indicacions de Castell de Montesquiu fins a l’aparcament.

Observacions
IMPORTANT: Aquell dissabte se celebra el Dia Mundial dels Ocells, i s’organitza un dinar i activitats. Hi ha l’opció de participar d’aquest dinar, que es fa al mateix Castell. Val 10,50€ i inclou amanida, patates al caliu, botifarra i cansalada amb mongetes, beguda, cafè i postres. Si us interessa, digueu-ho en preinscriure-us. En tot cas, a la tarda podrem gaudir d’una xerrada sobre el voltó comú, de 16:00 a 16:30. En acabar, tornarem a Barcelona. D’altra banda, com és habitual, es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *