Desbrossament a l’entorn del jaciment arqueològic i l’ermita de Sant Feliuet de Savassona

Loading Map....

Data/Hora
23/05/2015
Tot el dia

Localització
Parc Natural de les Guilleries-Savassona


Treballs de millora dels entorns del pla de Savassona.
Espai Natural de les Guilleries- Savassona.

Dia: dissabte, 23 de maig
Persones voluntàries que es necessiten: 30

Activitat: Es tracta de recuperar uns marges de pedra seca que han quedat enterrats i netejar la vegetació dels entorns.
Activitat emmarcada en el Dia Europeu dels Parcs que se celebra el 24 de maig. Aquesta data coincideix amb la creació del primer Parc Natural Europeu l’any 1909, a Suècia.

Tasques que s’han de fer: Els voluntaris netejaran murs de pedra seca i la vegetació dels entorns.

Equip: Cal que porteu bon calçat de muntanya, guants, l’armilla i la cantimplora.

Horari
Autocar: Sortida de Barcelona a les 8.15 h.
Arribada a Barcelona a les 17.00 h.
Activitat: de 9.30 h a 13.30 h, aproximadament.
Hora i lloc de trobada
• Si veniu amb l’autocar:A les 8.15 h, puntualment, al xamfrà de la cruïlla de Rosselló-Urgell. Metro línia 5 (blava). Parada
Hospital Clínic, sortida c/ Urgell.
• Si veniu en cotxe: A les 9.30 h, aparcament informal passat
Tavèrnoles.

Inscripcions: Cal reservar plaça, tant si veniu amb autocar com amb cotxe particular. La secretaria confirmarà la vostra inscripció el dia 21 de maig.

Quan: del 11 al 20 de maig
Com: per internet a voluntarisparcs.diba.cat o trucant al 933 630 833, de 10.00 h a 18.00 h.

La persona inscrita que no pugui venir a l’activitat, ho ha de comunicar immediatament. D’aquesta manera, podrem obrir la plaça a una altra persona.

Per arribar al lloc de trobada si veniu en cotxe:
Eix Transvesal (C-25), sortida 183 (Roda de Ter/Tavèrnoles). Entreu a la carretera C-153 i desvieu-vos a la dreta per agafar carretera BV-5213. Passant Tavèrnoles, després d’un revolt tancat, trobareu un aparcament informal .

Observacions: Es lliurarà a cada voluntari l’esmorzar (entrepà i una peça de fruita). Recordeu que heu de portar-vos el dinar i l’aigua. D’altra banda, si teniu material (guants, armilla…) que s’hagi de reposar per desgast, penseu a portar-nos-el per a què us el puguem canviar per un de nou.
Els objectius del Dia Europeu dels Parcs són compartits per la Xarxa de Parcs Naturals: treballar per la protecció dels valors naturals, agrícoles, forestals, culturals i paisatgístics del nostre entorn, fomentant l’ús públic responsable i l’equilibri territorial i ambiental dels nostres municipis.

Com a activitat ocmplementària la tècnica del parc farà una explicació de la singularitat de l’entorn de Sant Feliuet de Savassona.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *